Dodjela završnih svjedodžbi maturantima

U četvrtak 6. lipnja 2019. godine u Srednjoj školi Pere Zečevića u Odžaku održana je svečana dodjela završnih svjedodžbi maturantima. Generaciju 2018./2019. činila su samo četiri razreda i to: opća gimnazija, strojarski tehničar, cvjećar-vrtlar i automehaničar/bravar.

 Na ceremoniji su proglašeni učenik i učenica generacije te najbolji učenici svake struke. Učenik generacije je Pejo Bosnić (4.a), dok je učenica generacije Katarina Paradžik (4.a). Najboljom učenicom poljoprivredne struke proglašena je Anđa Babić (3.e), najboljim učenikom strojarske struke Marko Grgić (4.b), dok se u trogodišnjim zanimanjima strojarske struke najviše iskazao Mario Stanić (3.f).

Dodjela je prošla izrazito svečano i dostojanstveno, učenici su nosili svečane toge, ispratili su ih njihovi roditelji, prijatelji i profesori, a okupljenima se obratila ravnateljica gospođa Ivanka Pudić. Školski bend Kemija svojim izvedbama uveličao je svečanost, a učenici su se prisjetili mnogih emotivnih i zabavnih trenutaka koje su doživjeli tijekom svog srednjoškolskog školovanja gledajući prigodan video.