Srednja škola Pere Zečevića Odžak
Filter
 • Bajram šerif mubarek olsun

  Svim učenicima i djelatnicima Srednje škole Pere Zečevića Odžak koji su islamske vjeroispovijesti iskreno i od srca želim sretan Bajram.

  U atmosferi odricanja, ljubavi i tolerancije dočekali smo još jedan Ramazanski bajram. U ovom neizvjesnom vremenu želim vam da ga dočekate u miru i proslavite u zajedništvu s obitelji i prijateljima uz obilje Božjeg blagoslova.

  Bajram šerif mubarek olsun

   

  v.d. ravnatelja:
  Ivanka Pudić, dipl. ing.

 • Svečana podjela svjedodžbi

  Pozivamo Vas na svečanu podjelu svjedodžbi u četvrtak, 06.06.2019. godine u 10 sati u velikoj sportskoj dvorani!

   

 • Praktična nastava u Srednjoj školi Pere Zečevića Odžak

  Učenici poljoprivredne struke, pod vodstvom svojih profesora, i ove su godine uspješno odradili praktičnu nastavu. Praktična nastava se odvija na školskom dobru i u školskom plasteniku. U plasteniku učenici uzgajaju sadnice povrća, ljekovito i ukrasno bilje. Naša škola posjeduje strojeve i alate za obradu tla s kojima rade učenici.

  Sjeme povrtnih kultura i uzgojene sadnice učenici sade u povrtnjak i iste njeguju tijekom vegetacijske godine. U jesen plodove povrtnica učenici spremaju u obliku zimnice.

  Nadamo se da će i u budućnosti učenici rado sudjelovati u praktičnoj nastavi.

   

 • Županijsko natjecanje iz pružanja prve pomoći

  Županijsko natjecanje iz pružanja prve pomoći održano je u četvrtak 23.5.2019. godine u Osnovnoj školi Braće Radića u Domaljevcu,  u organizaciji Crvenog Križa Županije Posavske, uz punu potporu Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i športa Županije Posavske.

  Natjecanje učenika obavljalo se na trima poligonima s ukupno devet ozlijeđenih osoba, na kojim su šminkeri realistično prikazali različite ozljede, primjerice, prijelome kostiju, krvarenja, opekline i stanje šoka. CK PŽ-a za ovo natjecanje angažirao je 14 sudaca koji su pratili ispravnost i ocjenjivali natjecatelje.

  Pobjedu je ove godine odnijela Srednja strukovna škola Orašje (Tim mladih Tutti Fratelli), dok su učenici naše škole osvojili drugo mjesto.

   

  Ekipa naše škole sudjelovala je u sljedećem sastavu:

  Ema Dubrić, 2. a,

  Amar Rizvanović, 2. a,

  Amra Maglajčetović, 2. a,

  Dženita Puzić, 2. a,

  Ena Karić, 2. a,

  Arnela Maglajčetović, 1. a,

  Manuela Andrijanić, 3. a,

  Emina Salkanović, 3. a.

  Učenicima i njihovom mentoru, profesoru Adnanu Ahmetoviću, čestitamo na postignutim rezultatima.

   

 • Upis učenika za školsku godinu 2019./2020.

  Na temelju Odluke o upisu učenika u prvi razred srednje škole za školsku 2019./2020. godinu broj: 06-38-678/19 od 21.05.2019. godine a u svezi sa Odlukom o elementima i kriterijima izbora kandidata za upis u prvi razred srednjih škola u Županiji Posavskoj za školsku 2019. / 2020. godinu broj: 06-38-679/19 od 21.05.2019. godine koje je donijela ministrica prosvjete, znanosti, kulture i športa Županije Posavske, Srednja škola Pere Zečevića Odžak, raspisuje natječaj za upis učenika u srednju školu za školsku godinu 2019./2020.:  Natječaj za upis 2019./2020. školsku godinu

 • Alpen-Adria Bachelor stipendije

  Austrijski kulturni forum Sarajevo Vam sa zadovoljstvom skreće pažnju na konkurs za "Alpen-Adria Bachelor"-stipendije za maturante i maturantice, koji namjeravaju upisati balchelor-studij na Alpen-Adria-Univerzitetu u Klagenfurtu.

  Prijaviti se mogu kandidati iz jedne od slijedećih zemalja: Albanija, Bosna i Hercegovina, Kosovo, Crna Gora, Sjeverna Makedonija i Srbija.

  Stipendija obuhvata mjesečnu novčanu potporu u iznosu od €500,- po studijskoj godini (za period od listopada do srpnja / 10 mjeseci) u trajanju od maksimalno dvije godine, jednokratni paušal za putne troškove između €135,- i €225,-, kao i oslobađanje troškova školarine za maksimalno 7 semestara (ukoliko su ispunjeni svi studijski uslovi).

  Rok za prijavu je 31.05.2019. godine.

  Prijavu je moguće dostaviti elektronskim putem na alpenadria.grants@aau.at.

  U prilogu Vam dostavljamo informativne materijale o stipendiji na njemačkom i engleskom jeziku. Za dodatna pitanja molimo da se obratite:

  Alpen-Adria-Universität Klagenfurt
  International Office
  alpenadria.grants@aau.at

   


  Alpen-Adria Stipendien Bachelor_DE

  Alpen-Adria Scholarships Bachelor_EN
   

   

 • Sponzori kviza 2019

  U ime škole, a posebno u ime učesnika Kviza znanja, zahvaljujemo sponzorima na nesebičnoj podršci.

   

 • Proslava Dana škole

  I ove godine je proslavljen Dan škole, najprije uz kulturno-zabavni program u kino-dvorani Centra za kulturu, a potom i učešćem naših učenika na sportskim natjecanjima.

  Proslava Dana škole otvorena je modnom revijom koju su pripremile učenice dizajnerske struke sa svojom profesoricom Žanom Kovačević.

  Za ugodnu atmosferu zaslužan je školski bend Kemija i njihov mentor, profesor Josip Vincetić. Također je izvedana i učenička predstava, recitacija, govori na temu Dijalogom ka boljem društvu i izložbe učeničkih radova, što je dodatno obogatilo program.

  Vrhunac proslave svakako je tradicionalni Kviz znanja. U kino-dvorani punoj učenika, roditelja i građana, koji su s nestrpljenjem iščekivali natjecatelje, posebno su kucala srca četvero mladih genijalaca. Nakon sjajnih nastupa naših učenika, poredak je sljedeći: 

  1. mjesto: Amra Maglačetović, 2. a

  2. mjesto: Antun Ivanković, 4. a

  3. mjesto: Anis Jupić, 4. a

  4. mjesto: Daniela Čukić, 1. a

  Sljedeći dan  predstavnici škole obišli su i položili cvijeće na grobu Pere Zečevića u Gornjoj Dubici, a održana su i sportska natjecanja.

   

  Županijsko natjecanje iz stolnog tenisa i košarke

  Na županijskom natjecanju iz stolnog tenisa i košarke, održanom dana 08. svibnja 2019. godine u Srednjoj školi Pere Zečevića Odžak u Odžaku sudjelovale su sve srednje škole Županije posavske i ostvarile sljedeće rezultate:

  KOŠARKA

  1. Srednja škola Pere Zečevića Odžak

  2. Školski centar fra Martina Nedića

  3. Srednja strukovna škola Orašje

   

  STOLNI TENIS

  1. Srednja strukovna škola Orašje

  2. Školski centar fra Martina Nedića

  3. Srednja škola Pere Zečevića Odžak 

   

  Učenicima i njihovim profesorima čestitamo na postignutim rezultatima. 

   

 • Dan otvorenih vrata

  Dana 05.06.2018. (utorak) od 12:00 - 14:00 sati Srednja škola Pere Zečevića Odžak organizira Dan otvorenih vrata gdje će učenici, roditelji te svi zainteresirani imati prigodu nazočiti prezentaciji zanimanja za školsku 2018./2019. godinu koju će upriličiti naši profesori i učenici. Pozivamo sve učenike završnih razreda osnovne škole, roditelje i sve zainteresirane da nas posjete i informiraju se o zanimanjima koje planiramo upisati.                           

 • RANG LISTA ZA IZBOR UČENIKA/UČENICE GENERACIJE

  RANG LISTA ZA IZBOR UČENIKA/UČENICE GENERACIJE

  SREDNJE ŠKOLE PERE ZEČEVIĆA ODŽAK

  Komisija za izbor učenika/učenice generacije za školsku 2017./2018. godinu vodeći se Kriterijem o izboru za učenika/učenicu generacije  odabralo je učenika i učenicu generacije a to su:

  Komisija je također zaključila da su sljedeći učenici najbolji učenici svojih zanimanja:

  Komisija za izbor učenika/učenice generacije za školsku 2017./2018. godinu vodeći se Kriterijem o izboru za učenika/učenicu generacije formirala je rang listu: 

 • Natječaj za upis 2018./2019. školsku godinu

  Na temelju Odluke o upisu učenika u prvi razred srednje škole za školsku 2018./2019. godinu od 22.05.2018. godine a u svezi  sa  Odlukom  o elementima i kriterijima izbora kandidata za upis u prvi razred srednjih škola u Županiji Posavskoj za školsku 2018./2019. od 22.05.2018. godine koje je donio ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa Županije Posavske, Srednja škola Pere Zečevića Odžak, raspisuje:

   

  Natječaj za upis učenika u srednju školu za školsku godinu 2018./2019. 
  Ovim Natječajem utvrđuju se rokovi upisa, plan upisa  i elementi i kriteriji za kandidate.

 • Dan škole

  Ove godine Dan škole je obilježen 3. i 4. svibnja. Kao i svake godine obilježavanje je podijeljeno na dva dana. 

  3. svibnja u 19 sati održana je priredba za učenike, roditelje i djelatnike naše škole u Centru za kulturu u Odžaku.

  Učenici su izveli zanimljiv program koji je upriličen brojnim glazbenim, recitatorskim i dramskim dijelovima. A kao i svake godine održan je tradicionalni Kviz znanja, u kojem su sudjelovala četiri natjecatelja koja su prošla kroz tri prethodna kruga i bili najbolji od najboljih.

  Upriličena je i modna revija učenika prvog razreda dizajnera, koja je bila orijentirana na „rock and roll“ modu.

  U organizaciji zabavnog dijela sudjelovali profesori Josip Vincetić i Žana Kovačević, a u organizaciji Kviza znanja profesorice Katarina Čamber i Nadija Porobić Šaćirović.

  Obilježavanje dana škole je nastavljeno 4. svibnja županijskim natjecanjima ženske odbojke i košarke za muške, te polaganjem vijenaca na grob gospodina Pere Zečevića po kojemu naša škola nosi ime, kao i svake godine. 

  Nakon svih natjecanja održana je tradicionalna zakuska za sve djelatnike škole i goste koji su upriličili ovaj dan.

   

 • 10. festival rada

  Učenici strukovnih škola sudjelovali su na 10. festivalu rada učenika tehničkih i stručnih škola Bosne i Hercegovine, koji se održao 5.5 2018.godine u Zenici. Učenici naše Škole osvojili su drugo mjesto.

   

 • Regionalno natjecanje u slovkanju

  U organizaciji ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini i uz podršku Američkog Kutka, 12.4.2018. godine u Doboju je održano regionalno natjecanje u slovkanju - "Spelling Bee". Natjecanje se održalo u galeriji Centra za kulturu i obrazovanje Doboj,  a realizirao ga je Scott Norris, konzul u ambasadi SAD. Natjecalo se šesnaest škola s područja dobojske regije, to jest 32 učenika. Našu školu su predstavili pobjednici sa školskog natjecanja - Ena Karić, I.a i Petar Čukić, II.a.

 • Natjecanja u školskoj 2017./2018. godini

  U našoj su školi održana natjecanja iz njemačkog jezika, matematike, engleskog jezika te hrvatskog jezika. 

  Prvo natjecanje koje se održalo bilo je iz njemačkog jezika, 20.02.2018. godine, koje su organizirale profesorice Afrodita Jeličić i Dženana Al-Saleh.  Na natjecanju je sudjelovalo 20-ak učenika naše škole te su bili podijeljeni u tri razine (A2, B1, B2). 

  Ove godine najboljima su se pokazali:

  RAZINA A2 – 1. mjesto: Ema Dubrić, učenica 1. a razreda, 2.mjesto Dženita Orman, učenica 2.a razreda i 3. mjesto Melisa Kujraković, učenica 1.a razreda. 

  RAZINA B1 – 1. mjesto Anđela Topolovac, učenica 4. a razreda, 2.mjesto Ajla Ahmetović, učenica 2. Razreda i 3.mjesto  Benjamin Šabanović, učenik 3. a razreda

  RAZINA B2 – 1. mjesto Ida Mehmedbegović, učenica 4. a razreda, 2.mjesto Adem Bajrić, učenik 4. a razreda i 3. mjesto Vildana Bikić, učenica 4. a razreda. 

   

  Zatim je u našoj školi 05.03.2018.godine održano Županijsko natjecanje iz njemačkog jezika. Sudjelovali su učenici Srednje strukovne škole iz Orašja i učenici Srednje škole Pere Zečevića Odžak. Učenici su se natjecali na razinama A2, B1i B2.

  Iz naše škole najbolji po razinama su:

  RAZINA A2 - 1. mjesto Ema Dubrić, učenica 1. a razreda, 3. mjesto Dženita Orman, učenica 2.a razreda

  RAZINA B1 - 1. mjesto Anđela Topolovac, učenica 4. a razreda, 3.mjesto Adem Bajrić, učenik 4. a razreda

  RAZINA B2 - 2. mjesto Ida Mehmedbegović, učenica 4. a razreda

   

  Drugo natjecanje koje se održalo u našoj školi bilo je natjecanje iz matematike, 27.02.2018. koje su organizirali profesorica Belma Bećirbašić i profesor Mujo Delić. Na natjecanju su sudjelovali učenici 1., 2., 3. i 4. –ih razreda naše škole. Učenici 1. razreda koji su ostvarili najbolje rezultate su: Amra Maglajčetović, Ena Karić i Irnes Dajanović, učenici 1. a razreda. Učenici 2. razreda koji su ostvarili najbolje rezultate su: Edvin Salkanović, Anina Vranjić i Ivana Ribičić, učenici 2. a razreda.

  Učenici 3. razreda koji su ostvarili najbolje rezultate su: Edis Salkanović, Katarina Paradžik i Benjamin Šabanović, učenici 3. a razreda.

  Učenici 4. razreda koji su ostvarili najbolje rezultate su: Stjepan Barukčić, Sandra Ćulap učenici 4. a razreda i Ivan Gudelj, učenik 4. d razreda.

  Učenici su zatim sudjelovali na Županijskom natjecanju iz matematike koje se održalo 07.03.2018. u ŠC fra Martina Nedića u Orašju te su postigli sljedeće rezultate:

  u natjecanju prvih razreda 1. mjesto osvojila je Amra Maglajčetović; u natjecanju drugih razreda 2. mjesto osvojio je Edvin Salkanović, a 3.mjesto Ivana Ribičić; u natjecanju četvrtih razreda 1. mjesto osvojila je Sandra Ćulap te 2. mjesto Ivan Gudelj.

   

  Već petu godinu zaredom u našoj školi organizira se natjecanje u slovkanju na engleskom jeziku pod nazivom Spelling Bee koje se održalo 08.03.2018. Najbolji u slovkanju na engleskom jeziku bili su: 1. mjesto Ena Karić, učenica 1. a razreda, 2.mjesto Petar Čukić, učenik 2. a razreda i 3.mjesto Antonela Zečević, učenica 1. c razreda.

   

  15. ožujka 2018. godine održano je II. školsko natjecanje iz hrvatskog jezika na kojem se vrednovalo učeničko poznavanje književnosti, gramatike i pravopisa te praktična primjena jezika. Natjecanje su pripremili profesori hrvatskog jezika Anđelka Mitrović, Katarina Lubina i Josip Vincetić. Sudjelovalo je 80-ak učenika te su ostvarili sljedeće  rezultate:

  U natjecanju prvih razreda sva tri mjesta osvojile su učenice 1.a razreda:  

  1. mjesto Amra Maglajčetović ,

  2. mjesto Dženita Puzić,

  3. mjesto Jasmina Ajdini

  U natjecanju drugih razreda sva tri mjesta osvojili su učenici 2.a razreda

  1. Ivana Ribičić

  2. Selma Ahmetović

  3. Mateo Kopačević

  U natjecanju trećih razreda sva tri mjesta osvojile su učenici 3.a razreda

  1. Jelena Pačak

  2. Katarina Paradžik

  3. Pejo Bosnić

  U natjecanju četvrtih razreda sva tri mjesta osvojile su učenici 4.a razreda

  1. Ridžal Emina

  2. Sandra Ćulap

  3. Anto Samardžić

   

  Svim učenicima čestitamo na postignutim rezultatima.

   

 • Radionica za profesore "Prva pomoć"

  U petak 12.5. učenice medicinske škole u sklopu sekcije prve pomoći Amina Šapčanin, Matea Kesedžić, Aleksandra Tomić, Lejla Bjelosević, Behara Mulaibrahimović te Elma Zahirović održale su radionicu u Srednjoj školi Pere Zečevića Odžak.
  Radionica je održana za djelatnike škole na temu prva pomoć te su osmišljene aktivnosti uspješno provedene u nadi da su i profesori nešto novo naučili. Pozivu na sudjelovanje odazvao se manji broj profesora, ali su aktivno sudjelovali i zainteresirano pratili radionicu. Radionicu su, zajedno s učenicama, pripremili profesori Amra Garić i Nihad Skenderović.

 • Posjet UKC-u Tuzla

  26.4. organizirana je stručna ekskurzija za učenike medicinske strule. Učenici trećeg i četvrtog razreda s profesoricom praktične nastave Amrom Garić i doktorom Nihadom Skenderovićem posjetili su UKC Tuzla.

 • Rang lista za izbor učenika generacije

   

  RANG LISTA ZA IZBOR UČENIKA/UČENICE GENERACIJE

  SREDNJE ŠKOLE PERE ZEČEVIĆA ODŽAK

   

  Komisija za izbor učenika/učenice generacije za školsku 2015./2016. godinu vodeći se Kriterijem o izboru za učenika/učenicu generacije je odabralo učenika i učenicu generacije a to su:

   

 • Vijeće učenika-ispraćaj maturanata

  Vijeće učenika-ispraćaj maturanata

   

  Dana 14.05.2016. godine u Srednjoj školi Pere Zečevića Odžak je upriličena proslava maturalne večeri. Proslavi mature su prisustvovali gotovo svi učenici  završnih razreda te su kao i do sada svake godine šetnjom kroz grad pokazali ljepotu i mladost koja krasi ovo mjesto. Za naše drage maturantice učenici iz Vijeća učenika osigurali su crvene ruže koje su još dodatno krasile njihovu ljepotu. Učenici iz Vijeće učenika su ovim činom htjeli započeti jednu lijepu gestu za koju ćemo se i u budućnosti pobrinuti da pređe u tradiciju.

   

   

   

   

 • Dan škole 2016.

  Kviz

  sportski dan

 • Maturalna večer 2016.

  Ovogodišnja maturalna večer održana je u subotu 14.5.2016. godine u hotelu Euro u Odžaku. Učenici završnih razreda zablistali su u svom najboljem izdanju. Uloženo je mnogo truda, ali zato je dojam bio izvanredan. Vrijeme je poslužilo te su uspjeli prošetati u tradicionalnoj povorci od škole do hotela. Svi detalji, od njihovih haljina, frizura, šminke do odijela, bili su dostojni crvenog tepiha. 

 • DAN OTVORENIH VRATA

  U četvrtak 12. svibnja 2016. godine održan je Dan otvorenih vrata u našoj školi. U maloj sportskoj dvorani predstavljena su zanimanja i vrste škola koje učenici imaju priliku upisati, a to su ove godine:
  ČETVEROGODIŠNJA ZANIMANJA:
  gimnazija, ekonomski tehničar, medicinski tehničar, tehničar za računalstvo
  TROGODIŠNJA ZANIMANJA:
  cvjećar, automehaničar i bravar

 • Natjecanja 2016.

  Ove godine u našoj su školi održana su mnoga natjecanja,  a naši su učenici postigli mnoge uspjehe na županijskim, regionalnim, federalnim, državnim, pa i međunarodnim natjecanjima.

  Ovaj je članak posvećen njima, a svima im ovim putem čestitamo!

 • Plastenici

     PLASTENICI - POLJOPRIVREDNA ŠKOLA

  U plastenike koje smo postavili uz pomoć i donaciju organizacije DEMIRA i koje učenici poljoprivredne škole vrijedno održavaju zasađeno je različito povrće. Učenici svih razreda poljoprivredne škole školsku praksu obavljaju u plastenicima te na taj način uče mnogo o svom zanimanju te osjećaju se korisnim i vrijedim jer vide da njihov rad ima smisla te da će uroditi plodom.

   

 • Tjedan njemačkog jezika

  Nedavno je u našoj školi obilježen Tjedan njemačkog jezika. Profesorice Afrodita Jeličić i Dženana Al-Saleh potaknule su i usmjerile učenike na izradu plakata koje su izložili u predvorju škole.

 • Festival rada u Gradačcu

  U subotu 9. svibnja u gradačačkoj Skenderiji održan je Festival rada srednjih tehničkih i stručnih škola. Našu školu predstavljali su učenici bravarske struke, tehničari za procesnu tehniku te dizajneri. Prvi put sudjelujemo na Festivalu rada koji se održava sedmi put, a odmah smo postigli odlične rezultate.

 • Školsko natjecanje iz engleskog jezika

  U srijedu 1.4.2015. godine održano je školsko natjecanje iz engleskog jezika na kojem je sudjelovalo 60-ak učenika naše škole. Provjeravalo se učeničko znanje engleskog jezika na četiri nivoa, a test se sastojao od slušanja i čitanja.

 • Dan škole 2015.

  Dan škole ove godine obilježen je 7. i  8. svibnja. U četvrtak 7. svibnja održan je kulturno - zabavni program u Centru za kulturu. Mnogi učenici naše škole sudjelovali su u pripremi te večeri stoga smo mogli vidjeti priredbu bogatu različitim sadržajima. Bilo je tu glazbe i plesa, recitacije, predstava i modna revija.

 • Čestitka za Dan škole

  Dragi i poštovani gosti, kolege i učenici, od srca vam čestitam Dan škole.

  Iznimno mi je drago da vas mogu pozdraviti pred kraj još jedne uspješne školske godine. Ovu školsku godinu obilježilo je nekoliko važnih događaja od kojih mogu istaknuti obnovu i renoviranje aneksa od strane UNDP-a, gradnju plastenika uz pomoć organizacije DEMIRA te opremanje informatičkih kabineta donacijom japanske vlade. Njima kao i svim našim vjernim donatorima i pokroviteljima Kviza znanja od srca zahvaljujem.

  Izrazito sam ponosna na uspjehe učenika naše škole na raznim školskim, županijskim i federalnim natjecanjima, zahvaljujem svim profesorima što su ih izveli, pripremili i usmjerili. Odličnih i uspješnih učenika ima stvarno mnogo, neću nikog isticati, želim im samo da tako nastave i dalje budu aktivni, vrijedno uče i pobjeđuju.

  Ovu čestitku završavam uz nadu da će sljedeća školska godina biti još uspješnija.

  Sretan Dan škole!

 • Županijsko natjecanje iz Civitasa

  U ponedjeljak 4.5.2015. godine u Srednjoj strukovnoj školi u Orašju održano je Županijsko natjecanje iz programa Projekt građanin - Civitas. Prvo mjesto osvojili su učenici Školskog centra fra Martina Nedića iz Orašja, drugo mjesto pripalo je našoj školi, a treće mjesto Srednjoj strukovnoj školi iz Orašja. 

 • Obavijest o Državnoj maturi u RH

  ·        Obavještavaju se svi učenici s područja Županije Posavske da se provedba ispita državne mature u RH nastavlja prema važećem kalendaru. Od 26.5.2014. godine u organizaciju državne mature uključene su i škole iz Slavnoskog Broda te Strojarski fakultet na kojem ispite polažu pristupnici izvan redovitog sustava obrazovanja u RH, a to znači i pristupnici s područja Županije Posavske. Prema objavljenom rasporedu u drugom tjednu mature na redu je ispit iz matematike A i B razina.

 • Obavijest

  Zbog izvanredne situacije maturalna večer

  odgođena je za petak 6.6.2014. godine.

  Ako bude ikakvih promjena, bit ćete obaviješteni ovim putem.

 • Zahvala na pomoći

  Jučer, 20 svibnja, u večernjim satima u našu je školu stigla pomoć iz Zagreba. Slušatelji Narodnog radija, Antene Zagreb i Media servisa prikupili su pomoć našim učenicima i profesorima čije su kuće stradale u poplavama i koji su se morali iseliti iz svojih domova.

  Stigla su dva kombija puna hrane, odjeće i higijenskih potrebština. Budući da nastava u Županiji Posavskoj krenula jučer, a učenici koji su iseljeni nemaju ni knjige ni odjeću, ova im je pomoć bila prijeko potrebna. Razgovarali smo s tri vozača koji su sami platili gorivo i dovezli donaciju, ali željeli su ostati anonimni.

 • Priopćenje za javnost

  Obavještavamo javnost da je od 19.05.2014. 18:00 sati brigu o prihvatnom centru u velikoj sportskoj dvorani i skladištu humanitarne pomoći u maloj sportskoj dvorani srednje škole Pere Zečevića Odžak preuzeo krizni stožer civilne zaštite općine Odžak.

  Za sve potrebne informacije obratite se na :

  Kontakt telefoni Centra su sljedeći:

    031/ 761 028

    031/ 761 618

    031/ 711-666

  - Luka Jurić, 063- 360- 069
  - Ilija Ilić, 063- 340-913
  - Marinka Pranjić, 063-340-042
  - Nermin Oručević, 061-428-167

  v.d. ravnatelja

  Ivanka Pudić

 • VAŽNO - Pozivni centar premješten u općinu

  Poštovani čitatelji, pozivni centar za informacije je premješten sa lokacije SPORTSKA DVORANA u općinski stožer. Sve informacije možete dobiti na sljedećim komunikacijskim kanalima :

  brojevima telefona :

  +387 31 761 618 , +387 31 761 693, +387 31 761 028

  emailu : info@odzak.ba

  webu: http://info.odzak.ba

  Ekipa pozivnog centra iz srednje škole Pere Zečevića Odžak je ponosna na posao koji su odradili, spontano se organizirajući sa jednim ciljem: Da pomognu svojim susjedima u pravodobnom informiranju, ma gdje oni bili.

   

  I. Gudelj

 • BROJ ŽIRO RAČUNA


  Općinski stožer se unaprijed zahvaljuje svima na pomoći.

  Uplate za pomoć poplavljenom području slati na ovaj broj računa.

  UniCredit Bank.

  Broj transakcijskog računa 3383302266315667.

 • OBAVIJESTI

  NASTAVA  POČINJE SUTRA (UTORAK, 20.5.2014.).

   

  MATURALNI ISPITI ODRŽAT ĆE SE PREMA UNAPRIJED OBJAVLJENOM RASPOREDU.

   


  OBAVIJEST PRISTUPNICIMA DRŽAVNE MATURE

  Obavještavamo pristupnike ispitima državne mature iz Slavonskog Broda i Županje te s pogođenih područja Bosne i Hercegovine koji su prijavili polaganje ispita državne mature da će se ispiti planirani u vremenu od 20. do 23. svibnja za njih održati nakon 9. lipnja. Točan raspored polaganja pojedinih ispita objavit ćemo naknadno.

  Za sve ostale pristupnike ispiti će se održati prema Kalendaru polaganja ispita državne mature.

   

   

 • Karta poplavljenih područja

 • POTREBNO

  Molimo sve koji su u mogućnosti da pribave:

  ČIZME, METLE, DETERDŽENTI, CRIJEVA ZA VODU, SREDSTVA ZA DEZINFEKCIJU, LOPATE, AŠOVI, MOTIKE, BUDACI, KANISTERI ZA VODU, SPREMNICI ZA VODU, KANTE, KOLOTURE S UŽETOM

  Posebno apeliramo na naše sugrađane izvan zemlje da se organiziraju i pokušaju nam dopremiti ove alate i stvari koje će biti potrebne nakon povlačenja vode.

 • Odgoda nastave

  Nastava je zbog izvanredne situacije odgođena do daljnjeg.

 • Popis evakuiranih osoba - KUĆA NADE2

  LISTA ZBRINUTIH OSOBA U KUĆI NADE

  1. 1.       Vujičić Marko, Prud

   2.       Brkić Jela, Struke

   3.       Nijemčević Ruža, Struke

   4.       Nijemčević Vujadin, Struke

   5.       Nijemčević Dejan, Struke

   6.       Vujičić Ljubica, Prud

   7.       Vujičić Jovana, Prud

   8.       Pepić Ivka, Prud

   9.       Pepić Mara, Prud

   10.   Stanić Kata, Prud

   11.   Vrljić Ivo, Prud

   12.   Rizvić Sadmira, M. Lug

   13.   Ilijašević Marijana, Vojskova

   14.   Ilijašević Mira, Vojskova

   15.   Ilijašević Ružica, Vojskova

   16.   Iijaševića Iva Marija, Vojskova

   17.   Iijašević Marinka, Vojskova

   18.   Medić Kata, Bukovica

   19.   Janjiš Ana, Bukovica

   20.   Medić ANTONIO, Bukovica

   21.   Janjiš Suzana, Bukovica

   22.   Janjiš Ana, Bukovica

   23.   Janjiš Martina, Bukovica

   24.   Karlović Kata, Vojskova

   25.   Karlović Tomislav, Vojskova

   26.   Jelušić Stana, Vojskova

   27.   Stanić Željko

   28.   Andrijanić Željko

   

 • Popis evakuiranih osoba - VRTIĆ

  Smješteni u vrtiću

  1.     Jović Naza, Prud

  2.     Jović Marijan, Prud

  3.     Jović Anastazija, Prud

  4.     Jurišić Božidarka, Prud

  5.     Aziz i Jasmin, Prud

  6.     Šapina Manda, Prud

  7.     Ekmečić Nada, Vojskova

  8.     Ekmečić Tado, Vojskova

 • Popis evakuiranih osoba

   POPIS EVAKUIRANIH OSOBA

  (SPORTSKA DVORANA)

   

  1.      Sebešić Kata, Vojskova------ kod Sebešić Joze (765 325)

   

  2.      Sebešić Ivo, Vojskova------ kod Sebešić Joze (765 325)

   

  3.      Sebešić Manda, Vojskova------ kod Sebešić Joze (765 325)

   

  4.      Petrić Mijo, Prud ------ kod Vilića

   

  5.      Petrić Ana, Prud------ kod Vilića

   

  6.      Petrić, Zoran, Prud------ kod Vilića

   

  7.      Petrić, Ivka, Prud------ kod Vilića

   

  8.      Petrić, Dominik, Prud------ kod Vilića

   

  9.      Petrić, Glorija, Prud------ kod Vilića

   

  10.   Petrić Rafael, Prud------ kod Vilića

   

  11.   Vidović Marica, Prud

   

  12.   Vidović Anto, Prud-----kod Gudelj Ivice

   

  13.  Vidović Kata, Prud------ kod Blaženke / Dujak Janja

   

  14.   Matuzović Anka, Prud

   

  15.  Vrljić Pavka, Prud ------ kod Vrljić Jure (063 421 366)

   

  16.   Vrljić Ivka, Prud------ kod Vrljić Jure (063 421 366)

   

  17.   Vrljić – Lujić Luca, Prud------ kod Vrljić Jure (063 421 366)

   

  18.  Šapina Manda, Prud

   

  19.   Vrljić Anica, Prud----kod Ivice Gudelja

   

  20.   Čolić Mara, Prud

 • Dan otvorenih vrata

  Dana 14. svibnja 2014. godine održan je Dan otvorenih vrata u našoj školi. U maloj dvorani predstavljena su zanimanja i vrste škola koje najesen učenici imaju priliku upisati. Za svako je zanimanje uređen info plut na kojem su učenici završnih razreda osnovne mogli dobiti sve potrebne informacije o željenoj srednjoj školi.

 • Posjet Američkom kutku u Doboju

  Dana 30.4.2014. godine učenici naše škole koji su osvojili jedno od prva tri mjesta na školskom natjecanju iz engleskog jezika bili su u posjeti Američkom kutku Doboj.

 • CIVITAS

  Dana 8. svibnja 2014. godine održano je natjecanje u CIVITAS-u u Srednjoj školi fra Martina Nedića u Orašju. Učenici naše škole predstavili su se s temom Vlak za izvoz mladih – medicinska škola i progovorili o problemima hiperprodukcije medicinskog kadra u općini Odžak, nemogućnosti obavljanja prakse i zapošljavanja mladih nakon završene škole.

 • DAN ŠKOLE

  Dan Srednje škole Pere Zečevića održan je 7. svibnja 2014. godine. Nakon Kviza znanja i kulturno – zabavnog programa proslava, Dana škole nastavila se sportskim danom, odnosno natjecanjima u nogometu, odbojci i stolnom tenisu.

 • FINALE KVIZA ZNANJA

  Proslava Dana škole počela je Kvizom znanja i priredbom navečer 6. svibnja 2014. godine u odžačkom Centru za kulturu. Učenici i profesori su pripremili skroman, ali raznolik zabavno – kulturni program, koji se sastojao od folklora i recitacija preko glazbenih izvedbi do modne revije.

 • Dan planeta Zemlja

  LT ASuBiH-a Odžak, LT ONAuBiH-a Odžak i O.C. Moza(i)k odlučiše zajedničkim snagama obilježiti Dan planeta Zemlje. Ideja je bila program sunčanog 22.4. započeti kratkom prezentacijom o našem planetu, njegovom nastanku i značaju za sve nas. Cilj je bio naučiti mališane bar kratku teoriju o evoluciji planeta i života na njemu.

 • Otvorenje dječjeg igrališta


  U srijedu  7.5. 2014.godine  s početkom u 11 satiodržat će se otvorenje dječjeg igrališta na Stadionu sportskih igara u Odžaku. Igralište su izgradili učenici Srednje škole Pere Zečevića Odžak u okviru projektaVolontiraj - kreditiraj, u suradnji s udruženjem Infohouse iz  Sarajeva i sponzora iz lokalne zajednice. Igralište je opremljeno spravama kao što su ljuljačka, tobogan, penjalica, klackalica i mnoge druge, koje će omogućiti djeci svih uzrasta osmijeh i veselje, bezbrižnu igru i razvijanje motoričkih sposobnosti. Budući da je taj dan obilježavanje i Dana naše škole, ovim događajem želimo ga upotpuniti.