Srednja škola Pere Zečevića Odžak

Stručna edukacija

23.06.2022. sudjelovali smo na stručnoj edukaciji za učitelje, nastavnike, stručne suradnike i ravnatelje osnovnih i srednjih škola zahvaljujući Ministarstvu prosvjete, znanosti, kulture i sporta Županije Posavske i Školskoj nakladi Mostar. Nikolina Matovina Hajduk održala nam je korisne prezentacije na temu Mentalne promjene u obrazovnom okruženju i Promjene u ponašanju sudionika obrazovnog procesa pod utjecajem pandemije.

SVEČANA PODJELA ZAVRŠNIH SVJEDODŽBI ZA UČENIKE MATURANTE

Svečana podjela završnih svjedodžbi za učenike maturante održana je 10.06.2022. Uz prigodan program i podjelu završnih svjedodžbi, proglašena je učenica generacije, kao i najbolji učenici svake struke.  Učenica generacije je Arnela Maglajčetović, učenica 4.a razreda. Amra Delić, učenica 4.c razreda je najbolja učenica ekonomske struke (četverogodišnje zanimanje). Rijad Omićević, učenik 3.e razreda je učenik strojarske struke. Jovana Rakić, učenica 3.d razreda je učenica ekonomske struke (trogodišnje zanimanje). Kenan Serdar, učenik 4.b razreda je najbolji učenik elektro struke. 

Našim maturantima čestitamo na postignutim uspjesima i želimo puno sreće u daljnjim životnim potezima!

 

Natječaj za upis učenika u srednju školu za školsku godinu 2022./2023

Ovim Natječajem utvrđuju se rokovi upisa, plan upisa i elementi i kriteriji za kandidate.

U prvi (I.) razred srednje škole upisuju se kandidati koji su završili osnovno obrazovanje u BiH ili inozemstvu pod jednakim uvjetima u okviru planiranog broja upisnih mjesta, ako nisu stariji od 17 godina, a iznimno do 18 godina uz suglasnost Školskog odbora.

Kandidati koji su završili osnovnu školu u inozemstvu obvezni su prije prijave na natječaj za upis u prvi razred nostrificirati obrazovnu ispravu stečenu u inozemstvu.

Srednja škola može upisati i redovito obrazovati i stranog državljanina, uz suglasnost Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i športa Županije Posavske, ukoliko kandidat ispunjava najmanje jedan od uvjeta naznačenih u Odluci o elementima i kriterijima izbora kandidata za upis u prvi razred srednjih škola u Županiji Posavskoj za školsku 2022. / 2023. godinu... 

Natječaj za upis učenika u srednju školu za školsku godinu 2022./2023..pdf

Svečana podjela 2022.

P O Z I V N I C A

Svečana podjela završnih svjedodžbi za učenike maturante biti će u petak, 10.06.2022. godine u 12 sati ispred škole. Stoga pozivam sve roditelje, prijatelje i sve one koji žele svojim prisustvom uveličati ovaj događaj, da dođu i da zajedno naše maturante ispratimo u novi život.

v.d. ravnatelja 
Ivanka Pudić, dipl. ing.

BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN

Povodom nastupajućeg Ramazanskog bajrama svim učenicima i djelatnicima Srednje škole Pere Zečevića Odžak koji su
islamske vjeroispovijesti iskreno i od srca želim sretan Bajram.

BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN

v.d. ravnatelja
Ivanka Pudić, dipl. ing.