Blagdanska čestitka

Kada sam proljetos pisala o neizvjesnom vremenu i drugačijem Uskrsu, nisam ni pomišljala da će sve to moći primijeniti i na Božić. Dočekali smo jedan ponešto drugačiji Božić, ali uvjerena sam da smisao Božića ostaje isti. Vrijeme je ovo kada zahvaljujemo Bogu na svemu što imamo, a, unatoč svemu, trebamo na mnogo toga biti zahvalni.

Rijetko kad čovjek osjeti ljubav, sreću, toplinu i potrebu za bližnjima kao na Božić. 

Najiskrenije Vam želim da Božić provedete u dobrom raspoloženju i da Vam ovaj najradosniji kršćanski blagdan donese dobro zdravlje, sreću i svako dobro, a da Novu godinu dočekate u miru i blagostanju. 

I na kraju, želim nam svima da sljedeće blagdane dočekamo bez maski.

 

Čestit Božić i sretna Nova godina!

 

v. d. ravnatelja 
Ivanka Pudić, dipl. ing.

AKCIJA „JEDNO DIJETE, JEDAN SLATKIŠ“

Vijeće učenika naše škole, sada već tradicionalno, radi na akciji „Jedno dijete, jedan slatkiš“ gdje svi učenici i djelatnici naše škole prikupljaju slatkiše, igračke, hranu i higijenske potrepštine od kojih naprave par paketa, ove godine 20, koji će odabranim obiteljima uljepšati ove blagdanske dane. Ovom prilikom Vijeće učenika sa profesorima Svjetlanom Kesedžić, Amirom Sejdinović i Zoranom Blažanovićem i predsjednicom Vijeća učenika Emom Dubrić želi se zahvaliti svim učenicima i djelatnicima naše škole na odličnom odazivu prilikom prikupljanja već navedenih proizvoda!

 

Nastava 16. i 17.11.2020. - Online

Poznato je da se lokalni izbori održavaju u nedjelju 15.11.2020. godine i da su biračka mjesta određena u osnovnim i srednjim školama u Županiji Posavskoj. S tim u svezi, Krizni stožer Ministarstva zdravstva i socijalne politike Županije Posavske izdao je Naputak o načinu održavanja nastave u periodu od 16. do 22.11.2020. godine, broj: 07-33-489/20 od 11.11.2020. godine, te naložio da se nastava 16. i 17.11.2020. godine u svim odgojno-obrazovnim ustanovama na području Županije Posavske održi online. U navedenim danima će se izvršiti dezinfekcija i prozračivanje prostorija odgojno-obrazovnih ustanova, a naročito onih u kojima su bila biračka mjesta.

Od srijede 18.11.2020. godine nastavlja se neposredno izvođenje nastave po ustaljenom rasporedu sati, izvijestili su iz Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i sporta Županije Posavske.

Naputak:

Način održavanja nastave u periodu od 16.11.2020. do 22.11.2020. godine.

Donacija UNDP-a

Danas smo ponovno dobili vrijednu donaciju od UNDP-a. Kao što je već prije istaknuto na našoj stranici, UNDP nam je donirao CNC stroj namijenjen za praktičnu nastavu strojarske struke. Da bi se taj stroj stavio u pogon, bio nam je potreban i kompresor koji nam je sada omogućio UNDP. Budući da je ove školske godine po prvi put upisano zanimanje CNC operater, taj nam je kompresor bio od izmnimne važnosti. Rad na CNC stroju omogućit će učenicima strojarske struke usvajanje novih spoznaja i razvijanje vještina te će podići praktičnu nastavu na jednu višu razinu.

 

Donacija informatičke opreme

U utorak 10. studenog našu je školu posjetilo izaslanstvo fondacije Partner iz Tuzle.

Nakon kratkog obilaska škole i informatičkih kabineta naši su nam posjetitelji donirali dva servera koja će učenicima i profesorima poboljšati trenutno neizbježnu online nastavu.