Bajram šerif mubarek olsun!

U svoje ime i u ime cijelog kolektiva želim čestitati Kurban bajram svim učenicima, djelatnicima i suradnicima.

Veliki mubarek dani pozivaju čovjeka, da se približi svojoj svrsi i svome izvoru kroz svladavanje ljudskih slabosti. 

Neka radost Kurban-bajrama – blagost, milosrđe i sigurnost - obasja sve ljude. Neka vam je blagoslovljen i čestit blagdan. Bajram šerif mubarek olsun!

v. d. ravnatelja Ivanka Pudić

 

Svečana dodjela svjedodžbi maturantima

Dragi maturanti, uspješno ste završili srednju školu i nakon svečane dodjele zatvarate posljednju stranicu vašeg srednjoškolskog obrazovanja. Krećete u novi život. Neki od vas će nastaviti školovanje, a drugi će tražiti posao u struci. U svemu tome mi, vaši profesori, vaši roditelji, prijatelji želimo vam puno sreće i uspješan put u neke nove izazove. Zapamtite da roditelji, profesori, odrasli mogu samo dati dobar savjet i uputiti vas na pravi put, ali konačno oblikovanje karaktera osobe leži samo u vašim rukama. 

Ovu generaciju maturanata čini pet razreda, ukupno 122 učenika i učenica. Na sljedećim poveznicama možete pogledati kratke video zapise koji će vas podsjetiti na školske dane, radove i druženja naših maturanata:

3.d, zanimanje: elektroinstalater, razrednik Zoran Blažanović 
3.e, zanimanje: cvjećar/vrtlar, razrednik Antun Ivešić
4.a, opća gimnazija, razrednica Nermina Čeliković
4.b, zanimanje: tekstilni tehničar – dizajner odjeće, razrednica Žana Kovačević
4.c, zanimanje: poslovno-pravni tehničar, razrednica Emina Hadžidedić

Hvala svima koji su došli i svojom nazočnosti uveličali i uljepšali svečanu dodjelu!

Svečana dodjela 2021

Sadržaj...

Upis učenika u I. razred školske 2021./2022. godine

Učenici koji su primljeni OBVEZNI su se upisati 23. i 24.6.2021. od 8 do 13 sati jer na taj način potvrđuju upis u željeno zanimanje. 

Drugi upisni krug prvog upisnog roka za upražnjena mjesta je 28.6 2021. od 8 do 13 sati. Upražnjenih mjesta ima u programima i zanimanjima:

- Opća gimnazija – 13
- Tekstilni tehničar – dizajner odjeće - 19
- Elektroinstalater – 4

Na sljedećoj poveznici se nalazi: Rang lista prijavljenih učenika za upis u I. razred školske 2021./2022. godine.pdf

Natječaj za upis učenika u srednju školu za školsku godinu 2021./2022.

Ovim Natječajem utvrđuju se rokovi upisa, plan upisa i elementi i kriteriji za kandidate. U prvi (I.) razred srednje škole upisuju se kandidati koji su završili osnovno obrazovanje u BiH ili inozemstvu pod jednakim uvjetima u okviru planiranog broja upisnih mjesta, ako nisu stariji od 17 godina, a iznimno do 18 godina uz suglasnost Školskog odbora.

Kandidati koji su završili osnovnu školu u inozemstvu obvezni su prije prijave na natječaj za upis u prvi razred nostrificirati obrazovnu ispravu stečenu u inozemstvu.

Srednja škola može upisati i redovito obrazovati i stranog državljanina, uz suglasnost Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i športa Županije Posavske, ukoliko kandidat ispunjava najmanje jedan od uvjeta naznačenih u Odluci o elementima i kriterijima izbora kandidata za upis u prvi razred srednjih škola u Županiji Posavskoj za školsku 2021 / 2022. godinu. 

NATJEČAJ: Natječaj za upis 2021./2022..pdf