Pero Zečević

  Pero Zečević rođen je 1. veljače 1959. godine u Gornjoj Dubici. Osnovnu školu završio je  u Gornjoj i Donjoj Dubici, a klasičnu gimnaziju u Bolu, na otoku Braču. Diplomirao je na Poljoprivrednom fakultetu Sveučilišta u Osijeku 1985. godine. Nakon toga počeo je raditi kao profesor u Srednjoškolskom centru u Odžaku, predavajući stručne predmete u srednjoj poljoprivrednoj školi. Na tim poslovima, kao vrlo stručan i omiljen predavač, radio je do ukidanja poljoprivredne struke 31. kolovoza 1989. godine.

Potom se aktivno počinje baviti društvenim i političkim radom te na prvim demokratskim višestranačkim izborima biva izabran u Skupštinu općine Odžak. Tijekom ratnih godina i dalje se bavi političkim radom i organizacijom obrane općine Odžak te tijesno surađuje sa 102. brigadom HVO-a i izbjeglim narodom s prostora Bosanske Posavine. Nakon završetka rata u BiH, radio je neumorno na poslovima povratka i obnove prostora općine Odžak, a zatim preuzima rukovođenje Općinskim vijećem Odžak i na toj poziciji ga zatiče smrt 7. prosinca 1997. godine.

Na inicijativu bivših kolega iz Srednjoškolskog centra, Općinsko vijeće Odžak je donijelo odluku da se u trajni spomen i znak zahvalnosti ova srednjoškolska ustanova nazove imenom Pere Zečevića.

Naslovnica

REZULTATI UPISA U PRVI RAZRED U ŠKOLSKU 2020./2021. GODINU - DRUGOG KRUGA PRVOG UPISNOG ROKA

O B A V I J E S T

1.Roditelji ili staratelji učenika OBAVEZNI su doći i upisati primljene 24.6.2020. od 8 do 13 sati jer na taj način su potvrdili njihov upis u željeno zanimanje. 

2.Drugi rok za upražnjena mjesta je 24.8 2020. od 8 do 12 sati. Upražnjenih mjesta ima u zanimanjima:

- Opća gimnazija – 7

- Poljoprivredni tehničar – 4

- CNC operater – 6

Rezultati upisa drugog kruga:  Rezultati upisa u prvi razred u školsku 2020./2021. - drugi krug prvog upisnog roka.xls