Proslava Dana škole

I ove godine je proslavljen Dan škole, najprije uz kulturno-zabavni program u kino-dvorani Centra za kulturu, a potom i učešćem naših učenika na sportskim natjecanjima.

Proslava Dana škole otvorena je modnom revijom koju su pripremile učenice dizajnerske struke sa svojom profesoricom Žanom Kovačević.

Za ugodnu atmosferu zaslužan je školski bend Kemija i njihov mentor, profesor Josip Vincetić. Također je izvedana i učenička predstava, recitacija, govori na temu Dijalogom ka boljem društvu i izložbe učeničkih radova, što je dodatno obogatilo program.

Vrhunac proslave svakako je tradicionalni Kviz znanja. U kino-dvorani punoj učenika, roditelja i građana, koji su s nestrpljenjem iščekivali natjecatelje, posebno su kucala srca četvero mladih genijalaca. Nakon sjajnih nastupa naših učenika, poredak je sljedeći: 

1. mjesto: Amra Maglačetović, 2. a

2. mjesto: Antun Ivanković, 4. a

3. mjesto: Anis Jupić, 4. a

4. mjesto: Daniela Čukić, 1. a

Sljedeći dan  predstavnici škole obišli su i položili cvijeće na grobu Pere Zečevića u Gornjoj Dubici, a održana su i sportska natjecanja.

 

Županijsko natjecanje iz stolnog tenisa i košarke

Na županijskom natjecanju iz stolnog tenisa i košarke, održanom dana 08. svibnja 2019. godine u Srednjoj školi Pere Zečevića Odžak u Odžaku sudjelovale su sve srednje škole Županije posavske i ostvarile sljedeće rezultate:

KOŠARKA

1. Srednja škola Pere Zečevića Odžak

2. Školski centar fra Martina Nedića

3. Srednja strukovna škola Orašje

 

STOLNI TENIS

1. Srednja strukovna škola Orašje

2. Školski centar fra Martina Nedića

3. Srednja škola Pere Zečevića Odžak 

 

Učenicima i njihovim profesorima čestitamo na postignutim rezultatima.