Dani kruha 2017.

U našoj se školi, već tradicionalno, svake godine obilježavaju Dani kruha. Vrijeme je to kada se zahvaljujemo za sve ono što nam zemlja pruža i kada slavimo njezine plodove. Dani kruha se tradicionalno obilježavaju u listopadu, a Vijeće učenika motiviralo je i ostale učenike naše škole da sudjeluju u pripremi i realizaciji obilježavanja ovog dana.

 

Ove godine Dani kruha obilježeni su 17. listopada, a odazvao se veliki broj učenika, roditelja i profesora i naši su stolovi bili puni prelijepih i ukusnih peciva i kolača. U izradi prezentacije i  natpisa te kreiranju i postavljanju izložbe sudjelovali su učenici gimnazije, poljoprivredne struke, dizajneri i elektroinstalateri sve u suradnji s Vijećem učenika i profesoricama Svjetlanom Kesedžić i Dženanom Al-Saleh. Ovom prilikom predsjednik Vijeća učenika Srednje škole Pere Zečevića Odžak Pejo Bosnić želi se zahvaliti svima koji su sudjelovali i uložili trud kako bi ovaj dan bio obilježen na prigodan način.

Osim akcijama Vijeća učenika, Dani kruha bit će obilježeni i likovnom izložbom koju su pripremili učenici likovne sekcije pod vodstvom profesorice Emine Šaldić.