Radionica za profesore "Prva pomoć"

U petak 12.5. učenice medicinske škole u sklopu sekcije prve pomoći Amina Šapčanin, Matea Kesedžić, Aleksandra Tomić, Lejla Bjelosević, Behara Mulaibrahimović te Elma Zahirović održale su radionicu u Srednjoj školi Pere Zečevića Odžak.
Radionica je održana za djelatnike škole na temu prva pomoć te su osmišljene aktivnosti uspješno provedene u nadi da su i profesori nešto novo naučili. Pozivu na sudjelovanje odazvao se manji broj profesora, ali su aktivno sudjelovali i zainteresirano pratili radionicu. Radionicu su, zajedno s učenicama, pripremili profesori Amra Garić i Nihad Skenderović.

Opširnije:Radionica za profesore "Prva pomoć"

Posjet UKC-u Tuzla

26.4. organizirana je stručna ekskurzija za učenike medicinske strule. Učenici trećeg i četvrtog razreda s profesoricom praktične nastave Amrom Garić i doktorom Nihadom Skenderovićem posjetili su UKC Tuzla.

Opširnije:Posjet UKC-u Tuzla

Školsko natjecanje iz engleskog jezika

Osim natjecanja u slovkanju Spelling Bee o kojem smo već pisali, 12.4.2017. održano je i školsko natjecanje iz engleskog jezika na kojem je sudjelovalo 40-ak učenika naše škole. Natjecanje su pripremile profesorice engleskog jezika Merisa Bjelić i Nadija Porobić.
Učenici su bili podijeljeni u četiri razine, a natjecali su se u slušanju, pisanju i čitanju. Najboljima su se pokazali:

Opširnije:Školsko natjecanje iz engleskog jezika

PRO BUDUĆNOST

Učenici naše škole sudjelovali su u realizaciji projekta PRO BUDUĆNOST, u kojem su surađivali s učenicima iz Modriče i Tarevaca. Cilj tog projekta je suradnja između mladih ljudi sva tri konstitutivna naroda u BiH. Učenici su pripremili tri različite predstave koje su pokušali ujediniti te su ih izveli pred predstavnicima projekta.

Opširnije:PRO BUDUĆNOST

Školsko natjecanje iz hrvatskog jezika

11.4.2017. po prvi put održano je školsko natjecanje iz hrvatskog jezika. Vrednovalo se učeničko poznavanje književnosti, gramatike i pravopisa te praktična primjena jezika. Natjecanje su pripremile profesorice hrvatskog jezika Andrea Zelić, Marina Marković i Magdalena Ilišević, a odaziv je bilo prilično velik te sudjelovalo stotinjak učenika naše škole podijeljenih u tri razine (prvi, drugi i treći razredi).

Opširnije:Školsko natjecanje iz hrvatskog jezika