Bajram šerif mubarek olsun

Svim učenicima i djelatnicima Srednje škole Pere Zečevića Odžak koji su islamske vjeroispovijesti iskreno i od srca želim sretan Bajram.

U atmosferi odricanja, ljubavi i tolerancije dočekali smo još jedan Ramazanski bajram. U ovom neizvjesnom vremenu želim vam da ga dočekate u miru i proslavite u zajedništvu s obitelji i prijateljima uz obilje Božjeg blagoslova.

Bajram šerif mubarek olsun

 

v.d. ravnatelja:
Ivanka Pudić, dipl. ing.

Instrukcije za provedbu mature i završnog ispita

Instrukcije se nalaze na sljedećem linku: Instrukcija za maturu.pdf

Prijave:

Prijava četverogodišnje srednje strukovno obrazovanje (modularni nastavni program).pdf

Prijava trogodišnje srednje strukovno obrazovanje (modularni nastavni program).pdf

Prijava za polaganje završnog ispita.pdf

Prijava za polaganje mature.pdf

 

ZA UČENIKE:

1. Preuzeti obrazac

2. Popuniti

3. Popunjen obrazac poslati na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Popunjen obrazac poslati do 22.05.2020. godine!

 

Uskršnja čestitka

Uskrs je blagdan optimizma i pobjede života nad smrću. Uskrs je blagdan koji danas, u vrijeme kada vladaju tjeskoba, strah i neizvjesnost, unosi svjetlo i radost u naše živote, pokazuje da dobro, ljubav i nada i dalje stanuju ovdje. 

U ovim teškim vremenima najviše nam treba duh Uskrsa da bi nam bio zvijezda vodilja i znak da svjetlo uvijek pobijedi tamu. I ovo će proći, ali ostat će sjećanje na poseban Uskrs koji smo proveli razdvojeni, ali opet nikad bliži i povezaniji.

Svim učenicima rimokatoličke vjeroispovijesti,  kao i roditeljima, kolegama i djelatnicima Srednje škole Pere Zečevića Odžak želim sretan i blagoslovljen Uskrs. Želim vam da proslavu Kristova uskrsnuća, kao najradosniji dan u godini za sve vjernike, dočekate i provedete sa svojim najbližima, okruženi ljubavlju, srećom i božjim blagoslovom.

 

v.d. ravnatelja
Ivanka Pudić, dipl.ing

Kalendar ispita za polaganje mature i završnog ispita

Napomena: Zbog pandemije virusa Covid-19 postoji mogućnost da dođe do promjene u Kalendaru ispita za polaganje mature i završnog ispita u lipnju školske 2019./2020. godine ovisno o razvoju situacije. O svim promjenama bit ćete na vrijeme obaviješteni.

 Na sljedećem linku možete preuzeti kalendar: Kalendar ispita za polaganje mature i završnog ispita.pdf

Produženje obustave nastave

Poštovani,

Ministarstvo prosvjete, znanosti, kulture i sporta Županije Posavske obavještava osnovne i srednje škole na području Županije Posavske temeljem Zapovijedi Županijskog stožera civilne zaštite od 30.03.2020. godine o produžavanju važenje obustave nastave navedene točkom 1. Naredbe Kriznog stožera Ministarstva zdravstva i socijalne politike Županije Posavske, akt: 07-33-52-84/20 od 12.03.2020. godine.

S poštovanjem,
Ministrica
Ana Andrić, mag. iur.