Obilježavanje Dana srednjoškolaca

Kao i prethodnih godina, i ove godine je naša škola obilježila Dan srednjoškolaca. Vijeće učenika je predložilo niz aktivnosti, koje su bile prihvaćene te su se učenici rado uključili u obavljanje tih aktivnosti,a profesori su im pomagali.
Dana, 18.11.2019. godine održana su natjecanja u nogometu za dječake i odbojci za djevojčice. Nakon duge i vrlo zanimljive igre, učenici 4. d razreda  (tehničari računarstva)  su osvojili prvo mjesto u nogometu, a učenice 1. a razreda (opća gimanzija) su se pokazale kao najbolje u odbojci.
U predvorju škole učenici su imali priliku igrati stolni tenis, a članovi te sekcije su se trudili da svima objasne pravila i da pokažu kako se treba igrati.
Učenici dizajnerske struke su pripremili izložbu radova i pokazali nam modnu kolekciju koja je nastajala tijekom nastave. Ove godine imamo i nešto novo, a to je umjetnost oslikavanja kanom na rukama, koju su također pripremili učenici dizajnerske struke te tako pokazali svoju kreativnost i preciznost.

Ravnateljica škole, Ivanka Pudić, iskoristila je priliku da učenicima zaželi SRETAN NJIHOV DAN i da im poželi puno sreće i uspjeha u životu.